Detergent Ariel Lichid

Afiseaza: 1-24 din 36 produse

 Filtre
CE NU ŞTIAI DESPRE DETERGENTUL ARIEL LICHID?

1. Îndepărtează impecabil petele

Formula puternică a detergentului lichid Ariel oferă o curăţare excelentă şi îndepărtează petele dintr-o singură spălare.
*Teste de laborator efectuate pe ţesătura de amestec de bumbac și poliester, cu pete de tocăniţă de vită, sorbet de zmeură, budincă de ciocolată, într-un ciclu de spălare la 40°C.

2. Rezultate excepţionale indiferent de culoare

Deşi dur cu petele, Ariel este foarte blând cu hainele putant fi folosit atât pentru rufele albe cât şi pentru cele colorate

3. Potrivit pentru cicluri scurte

Detergentul Ariel lichid îndepărtează cu success petele chiar şi la 30°C. În plus acesta se dizolvă rapid fiind potrivit chiar şi pentru cele mai scurte cicluri de spălare.

4. Ariel este recomandat de către mai mulţi producători de maşini de spălat de top, decât oricare alt brand la nivel global.
SFATURI PENTRU SPĂLATUL HAINELOR, DE LA ARIEL

Cum cureţi petele grase?

Formula specială Ariel lichid conţine agenţii activi de suprafaţă ce îndepărtează petele de grăsime, unt sau ulei de pe haine. Pentru cele mai bune rezultate toarnă Ariel lichid direct pe pata astfel încât să o acoperi în întregime. Fără a clăti detergentul, spala haina în maşina de spălat împreună cu alte articole de îmbrăcăminte. Dacă laşi detergentul lichid pe pata vei îmbunătăţi performanţele spălării.

Cum cureţi petele de produse cosmetice?

Scapă de urmele de produse cosmetice folosind capacul de pretratare Ariel lichid. Peria flexibilă a capacului întinde lichidul pe pata şi împinge delicat agenţii de curăţare adânc în ţesătura. Spală apoi împreună cu tasaturi asemănătoare la cea mai ridicată.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!