­čÜÜ Livrare Rapid─â ├«n 24h pentru Comenzile Plasate P├ón─â la Ora 14:00! Descoper─â Gama Noastr─â Variat─â de Produse de Cur─â╚Ťenie pentru Acas─â ╚Öi Horeca.

Detergent Ariel Capsule

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon +40 730 132 413

Ariel 3 în 1 pods sunt capsule de detergent cu 3 compartimente care ac┼úioneaz─â împreun─â pentru a cur─â┼úa,îndep─ârt─â petele ┼či a oferi str─âlucire hainelor tale. Primul detergent cu 3 compartimente, Ariel 3in1 PODS are un design unic, pluricompartimentat pentru a men┼úine ingredientele stabile ┼či separate pân─â în momentul sp─âl─ârii, oferind astfel o putere de cur─â┼úare mult mai concentrat─â. Pelicula inovatoare se dizolv─â complet la contactul cu ap─â pentru a elibera puterea tehnologiei de îndep─ârtare a petelor, oferindu-v─â astfel cel mai bun detergent lichid de la Ariel, în cantitate ideal─â.
 
Ce nu ┼čtiai despre Ariel 3in1 Pods?

1. Se dizolv─â u┼čor indiferent de temperatur─â
Pelicula special─â a capsulelor Ariel se dizolv─â complet la contactul cu ap─â, pentru a elibera puterea tehnologiei de îndep─ârtare a petelor, în doza ideal─â.

2. Îndep─ârteaz─â impecabil petele, dintr-o singur─â sp─âlare. Ariel 3in1 PODS au o putere de cur─â┼úare mult mai concentrat─â, datorit─â celor 3 compartimente care men┼úin ingredientele stabile ┼či separate pân─â în momentul sp─âl─ârii.

3. Sunt foarte u┼čor de folosit. O capsul─â Ariel 3in1 PODS con┼úine cantitatea ideal─â de detergent pentru o sp─âlare. Uit─â de m─âsurat ┼či dozat, pune capsula direct în cuva ma┼činii de sp─âlat, apoi rufele deasupra ei.

4. Ariel este recomandat de c─âtre mai mul┼úi produc─âtorii de ma┼čini de sp─âlat de top, la nivel global (studiu P&G, 2017).

 

Descoper─â tehnologia Ariel 3in1 PODS

Curăţă impecabil
Formula concentrată Ariel 3in1 Pods oferă o curăţare excelentă la fiecare spălare.

Îndep─ârteaz─â petele

Ingredientele active din cele 3 compatrimente ale capsulei ac┼úioneaz─â împreun─â pentru a descompune petele dificile ┼či a le îndep─ârta din ┼úes─âtura de la prima sp─âlare.

Ofer─â str─âlucire hainelor

Datorit─â tehnologiei speciale Fiber Science – Ariel 3in1 PODS intensific─â nuan┼úele ┼či ofer─â str─âlucire ┼úes─âturilor, men┼úinând hainele c─â noi mai mult timp.

Mici dar puternice în îndep─ârtarea petelor. 

Cum curăţ petele de cerneală?

Ariel 3in1 Pods este cea mai eficient─â metod─â pentru a îndep─ârta petele de cerneal─â datorit─â enzimelor din compozi┼úie. A┼čeaz─â o capsul─â Ariel Pod în cuva goal─â a ma┼činii de sp─âlat. Pentru pete extrem de dificile, ad─âug─â ┼či o a doua capsula iar apoi pune hainele p─âtate deasupra ┼či spal─â la cea mai înalt─â temperatura indicat─â pe etichet─â. Scoate imediat hainele din ma┼čina de sp─âlat dup─â ce ciclul de sp─âlare s-a încheiat.

Cum s─â sp─âl hainele din denim?

În primul rând, consulta toate instruc┼úiunile ce apar pe etichet─â. Ca o regul─â general─â, folose┼čte apa rece ┼či un detergent potrivit culorii denim-ului, precum Ariel 3in1 Pods original pentru culori deschise ┼či Ariel 3in1 Pods Color pentru culori închise. Este în regul─â s─â speli denim-ul în ma┼čina de sp─âlat, într-un ciclu de sp─âlare delicat, împreun─â cu alte haine închise la culoare, preferabil întors pe dos. Nu spala blugii impruna cu haine deschise la culoare. Un secret pentru a diminua uzura blugilor între sp─âl─âri este s─â îi depozitezi atârna┼úi atunci când nu îi por┼úi. Acest         lucru ajuta fibrele s─â î┼či revin─â dac─â sunt întinse.

 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!